Disclaimer

Vorige pagina Print

De inhoud van deze website is met de uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht. Voor het opstellen en actualiseren van de website wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijke gegevens, standaarden, richtlijnen en expert opinions. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor directe en indirecte gevolgen van het verdere gebruik van deze informatie.

www.hepatitisinfo.nl bevat verwijzingen of hyperlinks naar andere websites die buiten het domein van www.hepatitisinfo.nl liggen. Deze verwijzingen zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers en te goeder trouw geselecteerd. De redactie van HepatitisInfo is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze externe websites of bronnen.

De informatie aangeboden op www.hepatitisinfo.nl is bedoeld ter ondersteuning, niet ter vervanging, van de relatie die bestaat tussen patiënt/site bezoeker en zijn/haar behandelend arts.

Alle informatie op deze website wordt samengesteld door de redactie van HepatitisInfo, tenzij anders is vermeld.

Alle informatie verzameld op onze website, zoals email adressen, zullen nooit overgedragen worden aan een derde partij, tenzij vereist bij wet.

Deze pagina is bijgewerkt op 04-03-2016.

Meest bezocht
Hepatitis symptomen
Hepatitis E symptomen / ziekteverschijnselen
Hepatitis B
Hepatitis B serologie
Hepatitis C behandeling
Hepatitis A
Meer informatie
Over deze website
Agenda
Links
Stel een vraag
Nieuwsbrief
Volg ons op Twitter
Aanmelden nieuwsbrief