NAFLD-NASH

Vorige pagina Print


 

Randomized Global Phase 3 Study to Evaluate the Impact on NASH With Fibrosis of Obeticholic Acid Treatment (REGENERATE)(België, AMC)

24-06-2016 In de REGENERATE studie wordt het effect van Obeticholic Acid (OCA) vergeleken met een placebo bij niet-cirrotische patiënten met nonalcoholic steatohepatitis (NASH) met fibrose.

Lees verder

Phase 3 Study to Evaluate the Efficacy and Safety of Elafibranor in Patients With Nonalcoholic Steatohepatitis (RESOLVE-IT) (België, Radboudumc)

24-06-2016 In de RESOLVE-IT studie wordt het effect van Elafibrinor vergeleken met een placebo bij patiënten met nonalcoholic steatohepatitis (NASH) met fibrose.

Lees verder

SEMA-NASH studie (Radboudumc)

11-04-2017 In de SEMA-NASH studie wordt het effect van subcutane semaglutide vergeleken met een placebo bij patiënten met nonalcoholische steatohepatitis.

Lees verder

OCABILE studie (AMC)

12-04-2017 In de OCABILE studie wordt het effect van obeticholzuur op galsamenstelling en dunne darm transportmechanismen gemeten bij patiënten met primaire biliaire cholangitis, non-alcoholische steatohepatitis en gezonde vrijwilligers.

Lees verder
Meest bezocht
Hepatitis symptomen
Hepatitis E symptomen / ziekteverschijnselen
Hepatitis B
Hepatitis C behandeling
Hepatitis A
Hepatitis B serologie
Meer informatie
Over deze website
Agenda
Links
Stel een vraag
Nieuwsbrief
Volg ons op Twitter
Aanmelden nieuwsbrief