Kennisbank

  • Selecteer onderwerp(en)

  • Selecteer type informatie

  • Wis filter

Nieuwsberichten NAFLD NASH Leververvetting

Nieuwsberichten over niet alcoholische leververvetting (NAFLD) en niet alcoholische steatohepatitis (NASH) die op deze website zijn geplaatst kunt u vinden onder Nieuws/ aandoening/ NAFLD en NASH.

Bekijk artikel

Nieuwsberichten hepatitis D

Nieuwsberichten over hepatitis D die op deze website zijn geplaatst kunt u vinden onder Nieuws/ aandoening/ hepatitis D.

Bekijk artikel

Hepatitis en COVID-19

De Nederlandse Leverpatiëntenvereniging heeft samen met prof.dr. Joost Drenth, hepatoloog in het Radboudumc en lid van het bestuur van de ERN RARE LIVER een filmpje gemaakt over de invloed van een infectie met SARS-CoV-2 bij patiënten met een leverziekte. Over dit onderwerp zijn veel...

Bekijk artikel

MELD score: Model for End-stage Liver Disease

De MELD-score is een puntensysteem voor leverpatiënten die op de wachtlijst staan voor transplantatie. MELD staat voor Model for End-stage Liver Disease. Punten worden gegeven voor: de snelheid waarmee het bloed stolt (INR), hoe goed de nieren werken (creatinine), de mate waarin de lever...

Bekijk artikel

Nieuwsberichten over AIH, PBC, PSC

Nieuwsberichten over AIH, PBC, PSC die op deze website zijn geplaatst kunt u vinden onder Nieuws/ aandoening/ AIH, PBC, PSC.

Bekijk artikel

Nieuwsberichten over co-infectie met hiv

Nieuwsberichten over co-infectie met hiv die op deze website zijn geplaatst kunt u vinden onder Nieuws/ aandoening/ co-infectie met hiv.

Bekijk artikel

Nieuwsberichten over hepatitis E

Nieuwsberichten over hepatitis E die op deze website zijn geplaatst kunt u vinden onder Nieuws/ aandoening/ hepatitis E.

Bekijk artikel

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Neem contact ons op.

Stel een vraag