Kennisbank

  • Selecteer onderwerp(en)

  • Selecteer type informatie

  • Wis filter

Hepatitis A presentatie

De presentatie Hepatitis A gaat over hepatitis A prevalentie, transmissie, virologie, symptomen, diagnostiek, behandeling en preventie.    

Bekijk artikel

Hepatitis B presentatie

De presentatie Hepatitis B gaat over hepatitis B prevalentie, transmissie, virologie, symptomen, diagnostiek, behandeling en preventie. De presentatie geeft een overzicht van aspecten die bij de opsporing en behandeling van hepatitis B een rol kunnen spelen.          

Bekijk artikel

Hepatitis B vaccinatie presentatie

In de presentatie Hepatitis B vaccinatie wordt de hepatitis B vaccinatie toegelicht. Er zijn meerdere richtlijnen en regelgevingen omtrent de hepatitis B vaccinatie. Dit maakt het beleid soms onduidelijk.

Bekijk artikel

Epidemiologie en prevalentie van hepatitis B en C presentatie

In de presentatie Epidemiologie en prevalentie van hepatitis B en C zijn de laatste epidemiologische gegevens verwerkt. De data veranderen geleidelijk onder invloed van opsporing, behandeling, awareness, preventie en vaccinatie (tegen hepatitis B).

Bekijk artikel

Hepatitis C presentatie

De presentatie Hepatitis C gaat over hepatitis C prevalentie, transmissie, virologie, symptomen, diagnostiek, behandeling en preventie. De presentatie geeft een overzicht van aspecten die bij de opsporing en behandeling van hepatitis C een rol kunnen spelen.

Bekijk artikel

Hepatitis C risico bij PrEP gebruikers presentatie

De presentatie Hepatitis C risico bij PrEP gebruikers gaat in op risicogroepen voor hepatitis C en de wijze van besmetting, zoals anale sex. PrEP beschermt tegen hiv, maar niet tegen hepatitis C.

Bekijk artikel

Workshop over hepatitis

Wilt u een workshop of bv een EHBO-scholing in virale hepatitis, dan kunt u een email versturen naar info@hepatitisinfo.nl, of via ‘stel een vraag’. We nemen dan contact met u op.  

Bekijk artikel

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Neem contact ons op.

Stel een vraag