Love Your Liver Patient Art Competion Bijgewerkt op 04.05.21

Een oproep aan patiënten om mee te doen aan de Love Your Liver Patient Art Competion van EASL. In samenwerking met aan EASL gelieerde patiëntenorganisaties, is EASL verheugd de ILC 2021 Love Your Liver Patient Art Competition te lanceren. EASL streeft ernaar om de toekomst van de patiëntenzorg te verbeteren en benadrukt dat kunst voordelen kan opleveren voor patiënten. Met dit creatieve initiatief ondersteunt EASL de door de Wereldgezondheidsorganisatie geformuleerde doelstelling ‘zorgen voor een gezond leven en het bevorderen van welzijn voor iedereen op alle leeftijden’. EASL streeft niet alleen naar het bevorderen van het welzijn van de patiënt. EASL streeft ook naar het vergroten van het bewustzijn onder zorgprofessionals over het belang van creativiteit voor patiënten op weg naar het optimaliseren van de gezondheid van hun lever.

Iedereen is anders. Dit is uw kans om uw unieke kijk op het hebben van een leveraandoening te delen. Alle soorten bijdragen zijn welkom. Deel uw afbeeldingen, uw video, digitale kunst, collage, schilderij, tekening of fotografie.

Deadline: De wedstrijd Love Your Liver Patient Art Competion loopt van donderdag 22 april tot maandag 14 juni 2021, middernacht. Vul de template hier in om uw werk in te dienen.

Uw kunstwerk wordt in juni getoond op het digitale International Liver Congress ™ 2021. Drie deelnemers winnen een gratis ILC-registratie (1e, 2e en 3e plaats).

Maak van deze gelegenheid gebruik om openlijk over uw ziekte te spreken in het belang van een betere kwaliteit van leven voor alle patiënten.

Bron: EASL news