NAFLD-NASH

Vorige pagina Print


 

Phase 3 Study to Evaluate the Efficacy and Safety of Elafibranor in Patients With Nonalcoholic Steatohepatitis RESOLVE-IT (UZA, Radboudumc, AMC, MUMC)

24-06-2016 In de RESOLVE-IT studie wordt het effect van Elafibrinor vergeleken met een placebo bij patiënten met nonalcoholic steatohepatitis (NASH) met fibrose.

Lees verder

The effects of plant sterol and plant stanol ester enriched foods on biopsy-proven liver inflammation in NAFLD patients (MUMC+)

07-03-2019 Maastricht University is op zoek naar mannen en vrouwen met de diagnose leverontsteking (NASH) die willen deelnemen aan een voedingsonderzoek naar de behandeling van een ontstoken lever. Er wordt onderzocht of het eten van margarine verrijkt met 3 gram plantensterolen of plantenstanolen

Lees verder

LITMUS Medisch - wetenschappelijk onderzoek bij patiënten met niet- alcoholische-vetleverziekte (NAFLD) (AMC)

09-03-2019 Vanaf december 2018 neemt het Amsterdam UMC, locatie AMC, deel aan een Europees medisch wetenschappelijk onderzoek – LITMUS, The European NAFLD Registry - voor patiënten met niet-alcoholische vetleverziekte (NAFLD). In de loop van 2019 zullen ook het UMC Utrecht en het Maastrichtse UMC+

Lees verder
Meest bezocht
Hepatitis symptomen
Hepatitis B serologie
Hepatitis B
Hepatitis E symptomen
Behandeling van Hepatitis C
Hepatitis A
Meer informatie
Over deze website
Agenda
Links
Stel een vraag
Nieuwsbrief
Volg ons op Twitter
Aanmelden nieuwsbrief