Vaccinatie studies - Auto Immuun Hepatitis - Levercirrose

Vorige pagina Print

Studies die niet direct gericht zijn op het onderzoek naar nieuwe antivirale middelen tegen chronische hepatitis B en C; of PBC en PSC; of HCC vindt u hier, zoals vaccinatiestudies en studies bij patienten met Auto-Immuun-Hepatitis, Levercirrose.

Effect van mycofenolaatmofetil (cellcept) versus azathiopirine bij Auto-Immuun-Hepatitis - CAMARO studie (LUMC, Radboud UMC)

24-11-2016 Een studie bij nog niet eerder behandelde patiënten met Auto-Immuun-Hepatitis (AIH) waarbij gekeken wordt naar de effectiviteit en veiligheid van mycofenolaatmofetil (cellcept) versus azathiopirine (CAMARO).

Lees verder

Medisch - wetenschappelijk onderzoek met simvastatine en rifaximine bij patiënten met gedecompenseerde cirrose (LIVERHOPE) (AMC)

28-11-2018 In augustus 2018 is het AMC in Amsterdam gestart met een nieuw fase III onderzoek - LIVERHOPE_EFFICACY - voor patiënten met een gedecompenseerde levercirrose ter voorkoming van Acuut-op-Chronisch Leverfalen (ACLF). Dit klinisch-wetenschappelijk onderzoek is bedoeld om de werkzaamheid van

Lees verder
Meest bezocht
Hepatitis symptomen
Hepatitis B serologie
Hepatitis B
Hepatitis E symptomen
Behandeling van Hepatitis C
Hepatitis A
Meer informatie
Over deze website
Agenda
Links
Stel een vraag
Nieuwsbrief
Volg ons op Twitter
Aanmelden nieuwsbrief